GSM integratie

Avaya IP Office levert de future Unified Communication oplossing met Workplace.

Waarom blijven sommige mensen de vaste en mobiele telefonie toch als twee werelden zien? Wij kunnen u helpen om de bereikbaarheid en het gebruiksgemak te optimaliseren. U bent bereikbaar op 1 nummer. U hoeft alleen het vaste telefoonnummer naar uw relaties te communiceren. GSM integratie is vaak de oplossing.

Avaya Workplace is gemaakt voor Android (versie > 4.4) en Apple iOS (versie 10 en 11) toestellen. Op dat moment is het mobiele toestel onderdeel geworden van de vaste telefonie. Komt er een gesprek, via de bedrijfstelefooncentrale, binnen op uw GSM toestel dan zijn de volgende functies heel gemakkelijk te bedienen: Beller in de wacht, Beller doorverbinden, Conferentie, etc.

 

Mobiliteit

Avaya Workplace maakt het mogelijk dat een mobiele telefoon van een werknemer “geactiveerd” wordt als het zakelijke toestel van kantoor.  Avaya Workplace breidt de Avaya IP Office functies uit naar mobiele telefoons met inbegrip van Voice over WLAN (VoWLAN), presence, klik om te bellen, chatten, contactpersonen enzovoort.

Binnenkomende oproepen worden naadloos vanuit het Avaya IP Office systeem naar de mobiele telefoon van de werknemer gestuurd. Dit is volledig transparant voor de beller.  Om te profiteren van de meest kostenvoordelige routering kunnen uitgaande oproepen via het Avaya IP Office systeem of rechtstreeks via de mobiele telefoon geplaatst worden.

Met Avaya Equinox blijven uw werknemers verbonden met kantoor en bezuinigt uw bedrijf op de kosten voor telecommunicatie.

THE AVAYA WORKPLACE EXPERIENCE

  • True “mobile first” approach
  • Single, easy-to-use contextual interface
  • One-touch access tocalling, messaging, audio and video conferencing, webcollaboration