U bent hier:  Home  »  Telefonie  »  Oplossingen  »  Softphone

Softphone

De Avaya one-X® Portal softphone is een applicatie waarmee gebruikers hun telefoons vanaf een pc in een netwerk kunnen beheren.

 

one-X® Portal voor IP Office is een browserbased serveroplossing, geschikt voor Citrix omgeving, die gebruikers toegang biedt tot telefoniefuncties zoals gespreksbeheer, conferentiegesprekken, snelkiezen, oproephistorie, telefoonboeken, voicemail, instant messaging en gefedereerde Presence met Google Talk en Microsoft Lync.

 

 

Microsoft Exchange kalenderintegratie. Uitbreidingen met gadgets van andere aanbieders voor aangepaste verbeteringen van de gebruikersproductiviteit worden ook ondersteund. one-X® Portal is geschikt voor  verschillende telefooninterfaces (GSM, analoog, digitaal, IP, draadloos).

 

Een one-X® Portal Microsoft Outlook invoegtoepassing is beschikbaar. Die zorgt voor gefedereerde Presence, klik-om-te-bellen, oproephistorie en meldingen van inkomende gesprekken met opties om ze aan te nemen of te weigeren, plus visuele voicemail. Al die functies verhogen de productiviteit van gebruikers enorm.

 

Video softphone

Gebruikers kunnen bij de Power user van Avaya IP Office een USB-webcam aansluiten op een pc en zo videogesprekken voeren met behulp van de video softphone.

 

 

 

 

 

Extra info