U bent hier:  Home  »  Telefonie  »  Oplossingen  »  GSM Integratie

GSM integratie

Avaya IP Office levert de future Unified Communication oplossnig met Equinox.
Waarom blijven sommige mensen de vaste en mobiele telefonie toch als twee werelden zien? Wij kunnen u helpen om de bereikaarheid en het gebruiksgemak te optimaliseren. U bent bereikbaar op 1 nummer. U hoeft alleen het vaste telefoonnummer naar uw relaties te communiceren. GSM integratie is vaak de oplossing.


Avaya Equinox is gemaakt voor Android (versie > 4.4) en Apple iOS (versie 10 en 11) toestellen. Op dat moment is het mobiele toestel onderdeel geworden van de vaste telefonie. Komt er een gesprek, via de bedrijfstelefooncentrale,  binnen op uw GSM toestel, dan zijn de volgende functies heel gemakkelijk te bedienen: Beller in de wacht, Beller doorverbinden, Conferentie, etc.


 

           

 

Mobiliteit

Avaya Equinox maakt het mogelijk dat een mobiele telefoon van een werknemer "geactiveerd" wordt als het zakelijke toestel van kantoor.  Avaya Equinox breidt de Avaya IP Office functies uit naar mobiele telefoons met inbegrip van; Voice over WLAN (VoWLAN), presence, klik om te bellen, chatten, contactpersonen enzovoort. 


Binnenkomende oproepen worden naadloos vanuit het Avaya IP Office systeem naar de mobiele telefoon van de werknemer gestuurd – e.e.a is volledig transparant voor de beller.  Uitgaande oproepen kunnen geplaatst worden via het Avaya IP Office systeem of rechtstreeks via de mobiele telefoon, om te profiteren van de meest kostenvoordelige routering. 


Met Avaya Equinox blijven werknemers verbonden met kantoor en bezuinigen bedrijven op haar communicatie kosten.

Extra info

THE AVAYA EQUINOX EXPERIENCE


  • True “mobile first” approach
  • Single, easy-to-use contextual interface

  • One-touch access tocalling, messaging, audio and video

    conferencing, webcollaboration