U bent hier:  Home  »  Serverruimte  »  Netwerkbekabeling

Netwerkbekabeling

                                                                                                    

Netwerkbekabeling is de transportlaag van al onze gegevens, software en applicaties die wij als eindgebruiker op onze computer- schermen zien.

Applicaties worden steeds zwaarder, email met steeds grotere bestanden, foto's van uw 8 Mega-pixel camera, inter- netverbindingen steeds groter waardoor er steeds meer data binnen komt en verstuurd wordt. Conclusie: Er is steeds meer bandbreedte nodig binnen uw computernetwerk.

Als we het hebben over de gestructureerde netwerkbekabeling, dan spreken voor over de Physical laag nummer 1 van het OSI-model hiernaast afgebeeld. FTP, UTP (Cat-5e / Cat-6) en glasvezel zijn mogelijkheden voor ons om uw computernetwerk mee aan te leggen. De computernetwerken die wij aanleggen, worden door ons gecertificeerd en heeft daarmee krijgt u een garantie van 20 jaar.

 

Gaat u verbouwen, verhuizen, nieuwbouwen of heeft u nog een oudere telefonie en netwerkomgeving, graag willen wij u adviseren over de mogelijkheden die voor uw organisatie goed en passend zijn.

 

Na het invullen van de contactgegevens nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te arrangeren.

 
 

Extra info

Uw nieuwe computernetwerk wordt voor de komende 20 jaar gecertificeerd. Met het idee dat de werkpleksnelheid nu al gestaag naar 1Gb gaat, adviseren wij om minimaal Cat-6 netwerkbekabeling aan te laten leggen.