U bent hier:  Home  »  Profiel  »  Partners

PartnersAltiGen levert, sinds 1994, op Microsoft gebaseerde communicatieoplossingen bedoelt voor de klein-, midden- en grootzakelijke markt, overheid en instellingen. Onze oplossingen bestaan uit een krachtig assortiment van geïntegreerde software applicaties. In tegenstelling tot de traditionele, op VoIP gebaseerde, systemen biedt AltiGen’s ‘open software’ benadering maximale functionaliteit, flexibiliteit, en schaalbaarheid – zonder investering in kostbare, merkgebonden (proprietary) hardware. In hoofdlijnen kent AltiGen 3 typen communicatiesystemen, namelijk AltiGen MAX1000, MAX2000 en MAX5000, waarbij de MAX1000 en MAX2000 als industriële server compleet wordt geleverd en de MAX5000 software only is. 

De marktleider op het gebied van Microsoft gebaseerde Unified Communications georiënteerde telefonietoepassingen.


Avaya is wereldwijd marktleider in zakelijke communicatiesystemen. Het bedrijf levert Unified Communications, contactcenteroplossingen en gerelateerde diensten, direct en via zijn partnerkanaal aan vooraanstaande organisaties over de gehele wereld. Avaya heette tot aan het jaar 2001 Lucent Technologies.

Bedrijven van elke omvang vertrouwen op Avaya voor state-of-the-art communicatie die de efficiëntie, samenwerking, klantenservice en concurrentiekracht verbetert.

Wij hebben jarenlange ervaring met de oplossingen vanuit het gehele Avaya Portfolio. In hoofdlijnen kent Avaya twee typen communicatiesystemen, namelijk de Avaya IP500 en de Avaya Aura Communication Manager.
Infopact Netwerk & Communicatie

Infopact ontwerpt, bouwt en onderhoudt IP-communicatiediensten voor structurele verbetering van de communicatie tussen organisaties en hun klanten.

Infopact doet dit door spraak-, data- en internetdiensten op maat te bundelen in één snel, efficiënt en veilig netwerk. Persoonlijk ondersteund door een enthousiast team van ervaren professionals. Goed bereikbaar. En steeds met dezelfde bezieling. Infopact levert hiermee een tastbare bijdrage aan gezond ondernemen door klanten. Vandaag…en morgen weer. Omdat er meer in zit.

Volledig op maat

Infopact is vooruitstrevend op het gebied van zakelijke All-IP netwerken. Onze specialisten ontwikkelen bedrijfsnetwerken volledig op maat. Hierin kunnen we alle zakelijke communicatiediensten samenbrengen: van telefonie, datacommunicatie, e-mail, internet, pinnen en alarmering tot camerabewaking, kassakoppelingen en muziek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres:
Mama-Telecom
Industrieweg 20-15
3846 BD  Harderwijk

Correspondentieadres:
Mama-Telecom
Postbus 23
3850 AA ERMELO

 

Telefoon:    0341-467585
Support:     0341-467588

 

E-mail: info@mama-telecom.nl


Kamer van Koophandel
nummer: 08202167


Algemene voorwaarden