U bent hier:  Home  »  Profiel  »  Maatschappelijke sponsoring

Maatschappelijke sponsoring

 

Naast telecom en bereikbaarheids specialist te zijn, staan we als mensen midden in de maatschappij. Door onderstaande sponsoringen willen we ook graag een maatschappeijke bijdrage bieden.

2013

 

In plaats van kerst- en nieuwjaarskaarten hebben wij het hiervoor bestemde bedrag gedoneerd aan het Antoni van Leeuwenhoek.

Kanker. Het voelt als een veroordeling, voor eenieder die het overkomt. Het maakt onzeker en angstig, en vergt het uiterste van de patiënt en zijn omgeving. Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) gaat deze uitdaging te lijf en behoort al decennia tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt.

In multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen wordt er continu gewerkt aan op maat gemaakte behandelplannen die het beste uitzicht bieden voor elke individuele patiënt. Want in de kern is geen enkele kanker gelijk.

Het Antoni van Leeuwenhoek koos 100 jaar geleden (op 10 oktober 1913 werd de Vereniging Het Nederlands Kanker Instituut opgericht) al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan kankerpatiënten. Daarvoor is doordringen tot in de kern van kanker de enige weg.

https://actie.avlfoundation.nl/Home

 

2013

 

Het mede mogelijk maken van een nieuw gebouw voor Scoutingvereniging Tjerk Hiddes te Harderwijk.

 

Scoutingvereniging Tjerk Hiddes te Harderwijk bestaat uit ca. 100 leden en 200 oud-leden. Actief in Harderwijk met als doelstelling jongeren leren om te gaan met verantwoordelijkheid, maatschappelijke en sociale waarden, leren zeilen en andere watersportactiviteiten. Een plaats van ontmoeting en gezelligheid wat de kinderen en jongeren een veilige omgeving biedt om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Scouting is de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland en heeft 110.000 actieve leden.

 

http://www.tjerkhiddes.nl/index.php/nieuwbouw/sponsor2012nw

 

 

2012SOS Dolfijn is een opvangcentrum voor bruinvissen en dolfijnen en komt in actie wanneer een dier gewond, ziek of verlaten op het strand terecht komt. Het doel is om de dieren op te vangen, te verzorgen en terug te brengen naar zee. Wat zeehondencrèche Lenie ’t Hart en Ecomare voor de zeehonden doen, doet SOS Dolfijn voor bruinvissen en dolfijnen. Het opvangcentrum is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een modern en goed uitgerust dolfijnenziekenhuis waar werknemers met passie en deskundigheid 24 per dag klaar staan om dieren die op de stranden van Nederland en omringende landen aanspoelen te redden. 

Mama-Telecom heeft een warme band met Dolfijnen, waarom?
Mama-Telecom heeft een dolfijn in het logo verwerkt. Het linkerdeel van het blauwe vignet is een springende dolfijn. Het logo als geheel kan zelfs als Dolfijn worden gezien. Dolfijnen hebben een intelligente wijze van communiceren, net als de oplossingen van Mama-Telecom.

 2011Lions Club Muiden-Weesp-Vechtmond organiseert wederom een groots Jazz Festival met als doel middelen bijeen te brengen voor diverse goede doelen. Het festival vindt dit jaar plaats op 2 juli van 19:30 uur in het schitterende zalencomplex van Golfbaan Naarderbos. Een deel van de opbrengst van het festival 2011 zal worden geschonken aan Cliniclowns. Zij brengen al sinds 1992 vele kinderen met een ziekte en/of handicap afleiding en plezier. Cliniclowns is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Dankzij deze steun en de inzet van vele mensen, is al een derde van alle zieke en/of gehandicapte kinderen afleiding en plezier gebracht. Maar veelmeer kinderen hebben hier recht op! Wil je ook helpen!

Hou je van Jazz! Of heb je gewoon zin in een
gezellige avond. Kom naar het Gooimeer Jazz Festival 2011.

Flyer Jazzfestival 2011.pdf


2011

Altrex en Alpe d'HuZes

Alpe d'Huez. Een berg met herinneringen voor veel liefhebbers van de Tour de France.

De reus in de Franse Alpen heeft echter in de maand juni al enkele jaren een andere functie: Alpe d'HuZes. Honderden deelnemende teams en individuele rijders bedwingen op die dag (in veel gevallen zes keer) de berg in de strijd tegen kanker. De opbrengst van Alpe d'Huzes (in 2010 12 miljoen Euro en 2011 streefbedrag 20 miljoen Euro) komt 100% ten goede aan het KWF.

Altrex heeft op een leuke manier haar relaties betrokken bij het Altrex.com team en gevraagd om een bijdrage te leveren in de vorm van een donatie en/of producten en/of dienst beschikbaar te stellen voor de veiling die speciaal voor dit goede doel is georganiseerd door Altrex. 

http://www.altrex.com

 Team Altrex.com Alpe d'HuZes

Contactgegevens

Bezoekadres:
Mama-Telecom
Industrieweg 20-15
3846 BD  Harderwijk

Correspondentieadres:
Mama-Telecom
Postbus 23
3850 AA ERMELO

 

Telefoon:    0341-467585
Support:     0341-467588

 

E-mail: info@mama-telecom.nl


Kamer van Koophandel
nummer: 08202167


Algemene voorwaarden